Mød en DJ

DJ's med personlighed

Vi har et stort netværk af DJ’s fordelt i hele Danmark – fælles for dem alle er, at de spiller her hos os og er utroligt erfarne. Vi bruger udelukkende vores egne DJ’s. Vi udvælger en DJ til din fest ud fra de oplysninger, som du giver. Din DJ er kvalitetsstemplet af tidligere kunder og vi gør en del ud af, at matche den helt rette mand til dit arrangement. 

Rasmus er med sit varme humør og enormt store musikkatalog svaret på en utroligt dygtig all-round DJ, der kan spille til enhver type arrangement. Hvadenten det er DJ til et bryllup, en firmafest eller en 70års fødselsdag, så formår Rasmus at ramme plet. 

Rasmus er en rar og lun type, der er dygtig til at imødekomme sine gæsters ønske om musik og han kommer altid forberedt. 

Rasmus startede sin DJ-karriere tilbage i 1992, hvor 80’er og 90’er musik var det helt store hit. Sidenhen er Rasmus fulgt godt med tiden og har derfor også et forhold til den musik, som han spiller. 

Jeppe startede sin musikalske karriere tilbage i 90’erne, hvor han blev castet som DJ til den lokale radiostation. Inden længe var han fast DJ på flere af de store kommercielle radiostationer, bl.a. med programmet 100% Jeppe, som tog landet med storm. 

Jeppe er vokset op med musikken både personligt men også professionelt. Han har et kæmpe bagkatalog af god musik og er teknisk dygtig til sit DJ-fag. En dygtig allround-DJ, der kan sit kram., hvadenten det er bryllup eller firmafest. 

Simon har været DJ siden 2010 og er i absolut særklasse rent teknisk. Han formår at skabe en rigtig dansefest, når han slår sig løs og Simon elsker et fyldt dansegulv og at efterkomme kundens musikønsker, som altid er kærkomne. 

Simon spiller til rigtig mange af vores bryllupsfester, hvilket gør ham til en travl og eftertragtet DJ i blandt mange af vores fester med blandet publikum. 

Theis har været DJ siden 2005 og spiller et hav af fester for både voksne og unge. Bedst er han til fester, hvor 80’er, 90’er og 00’erne hitter mest, hvilket er bryllupper, firmafester og så fremdeles. 

DJ Theis er partner hos DJ-Udlejning.dk og er også ham, du vil møde, når du kontakter os. Han har en sublim kundekontakt og tager hånd om alle henvendelser og kunders ønsker, der kommer ind. Det gør, at han konstant har fat I, hvad kunderne gerne vil have og at efterkomme deres ønkser. Med sine mange år som DJ har Theis også et kæmpe udvalg af god musik til festen – han elsker at trække folk på dansegulvet og er dygtig til at aflæse sine kunder og deres ønsker. 

Med mange år som ejer af et af landets største mobildiskoteker, har DJ Michael P en enorm erfaring inden for alt fra bryllupper, fødselsdagsfester, julefrokoster og næsten alle typer andre fester. Michael er en utroligt jordnær DJ med hang til rigtig dansemusik og han holder sig ikke tilbage for at gribe mikrofonen og invitere hans gæster på dansegulvet, hvis chancen byder sig. 
Michael har en erfaring som DJ, som kun få kan prale af her i landet. Det gør ligeledes DJ Michael til en eftertragtet allrond-DJ. 

Chris er endnu en af vores voksne DJ’s med en utrolig omstillingsevne, der gør ham ideel til næsten alle typer fester. DJ Chris er selv opvokset med musikken og har spillet i mange år. Til daglig er Chris ambulanceredder, hvilket helt sikkert har stor indvirken på hans rigtig gode kontakt med mennesker. 

Chris er dygtig til at trække folk på dansegulvet og han har et altid godt humør, hvilket smitter. 

Endnu en af vores rigtig dygtige DJ’s med mange års erfaring inden for branchen som mobil-DJ. DJ Rasmus har selv drevet mobildiskotek i mange år og nu spiller han her hos DJ-Udlejning.dk pga. sit store musikbibliotek, hans erfaring og måde at håndtere ethvert spillejob på. Rasmus er altid godt forberedt og tager godt hånd om kunderne og deres ønsker. Han er teknisk dygtig og får altid en god fest op at stå. 

Mere teknisk dygtig DJ skal man lede længe efter! DJ Rasmus Uhre er et helt kapitel for sig selv og han er fantastisk dygtig til alle typer fester, hvadend det er 60’er, 70’er, lounge eller noget helt fjerde. 

Rasmus Uhre har en lang fortid som DJ forskellige steder på cafeer, klubber og som selvstændig DJ. Han bidrager med nogle utroligt vellykkede fester og kan løse alle typer opgaver, uanset hvilken drejning festen tager. 

Jacob er en af vores relativt unge DJ’s, men ikke desto mindre kan han spille til enhver type af fest. Typisk spiller Jacob bryllupsfester og fødselsdage pga. hans enorme erfaringen inden for 80’er, 90’er og musik frem til idag. 
DJ Jaocbs baggrund inden for musikken er startet i klublivet hvor han også i starten hurtigt blev optaget af mobil-branchen, hvor man som DJ kommer ud og møder nye gæster, nye fester og ikke mindst nye udfordinrger. 
Jacob har en enorm erfaring inden for DJ-teknikken og er et sikkert valg til enhver fest. 

Endnu en DJ med et humør så højt og er så dybdegående erfaring, at man ikke kan forlange mere. DJ Niels er utroligt erfaren, trods sin unge alder midt i 20’erne. Han har spillet til et utal af vellykkede jobs med alt fra 50års fødselsdage, bryllupper og firmafester til lounge-arrangementer og guldbryllupper. 

DJ Niels har tidligere haft sit eget mobildiskotek – idag er han ingeniør og spiller ved siden af som DJ her hos DJ-Udlejning.dk. 

Vores alles Emil! Bosat i Århus og med så ufatteligt mange spillejobs på bagen, at det gør de fleste øvede DJ’s til amatører ved siden af. DJ Emil er meget involveret i musikkens verden og laver desuden podcast ved siden af hans virke som DJ. 
Emil er leveringsdygtig uanset hvilken festtype, han bliver udfordret med. Han finder sig bedst til rette ved firmafester, fødselsdage, bryllupper og fester for 25-60års alderen. 

Simon har et dagligt virke som ingeniør og baggrund som tidligere diskoteksejer – idag spiller han for DJ-Udlejning.dk og bidrager med sin store erfaring og enorme diversitet i musikvalget. Simon kan spille til alt, så længe de vil høre god musik fra blandede tider og formår at trække folk på dansegulvet uanset anledningen. 

Utroligt dygtig og erfaren DJ med sans for ethvert publikum – unge såvel som mere modne. Kristian er historien om nordjyden, der endte i København, men ikke desto mindre, kan han spille til ethvert event. DJ Kristian spiller til rigtig mange bryllupsfester og fester for det voksne publikum, hvilket er hans absolutte favorit. 

Vi er tilsammen et hold på mere end 50 DJ’s, der allesammen lever og ånder for den gode musik. Fælles for alle er, at vi har en baggrund i musikken i en højere grad, end andre. Derfor leverer vi et skarpt set med udgangspunkt i dine ønsker. Findes din DJ ikke på listen her, så frygt ej.