DJ til bryllup

Musik skaber minder

DJ til bryllup
med jer i centrum

Velkommen til vores side om musik til bryllupsfesten! Lej en DJ til bryllup hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Bryllupsfesten er en smuk og mindeværdig dag med alle de ting, som I sammen drømmer om. Lej en professionel DJ til jeres store øjeblik og skab netop den romantiske aften med musik og dans, som binder festen sammen. 

Dansegaranti

Nøglen er kommunikation, når vi sammen skal finde den musik, som I elsker. Derfor spørger vi altid ind til jeres ønsker og tager musikønsker på dagen. 

Den bedste musik

Til jeres bryllupsfest inddrager DJ’en jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

Lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad I drømmer om af musik til jeres bryllup. Vores tilbud modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige DJ’s er med til at tage jeres bryllupsfest til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

Lej en dj til bryllup

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til dit arrangement.
Når du lejer en DJ hos os, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 3.500 arrangementer igennem de seneste 20 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det!

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, med de bedste DJ’s og udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig aften med den rette musik.

Priser

Prisen på dit livs fest er en kombination mellem antal timer, antallet af gæster og lokationen. 

Pris fra 5.495,-