dj inkl. udstyr

DJ's i særklasse til festen

sæt gang i dansegulvet - lej en dj

Velkommen til vores side om musik til dit arrangement! Lej en DJ hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Lej en professionel DJ til din store eller lille fest og skab netop den mest fantastiske atmosfære med musik og dans, som binder festen sammen. 

Dansegaranti

Nøglen er kommunikation, når vi sammen skal finde den musik, som I elsker. Derfor spørger vi altid ind til jeres ønsker og tager musikønsker på dagen. 

Den bedste musik

Med en DJ til festen inddrager vi jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

Lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad du drømmer om af musik til dit arrangement. Vores tilbud modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige DJ’s er med til at tage din fest til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

lej en dj og nyd din aften

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til dit arrangement.
Når du lejer en DJ hos os, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 3.500 arrangementer igennem de seneste 20 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det!

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, med de bedste DJ’s og udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig aften med den rette musik.

Priser

Prisen på en DJ afhænger af antallet af gæster, timerne og lokationen. 

Pris fra 5.495,-