lej dj til festen

KUNDESERVICE

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe med at leje en DJ og Saxofon til jeres fest. Vi hjælper dig med alt det praktiske og sørger for, at alting er på plads længe inden den store dag.

lej dj anmeldelser

KUN DE BEDSTE

Når du lejer en DJ+Sax til festen, kan du være sikker på, at vores folk er dygtige og erfarne. Udfra andre kunders anmeldelser udvælger vi kun de bedste til netop dit arrangement.

lej en dj og få gratis transport

GRATIS TRANSPORT

Du betaler aldrig for transporten, når du lejer en DJ og Saxofonist til festen hos os, så længe det er på brofaste øer. 

LEJ DJ OG SAXOFON OG SKAB EN UTROLIG ATMOSFÆRE

Hjerteligt velkommen til vores side om kombineringen af en saxofonist med en rigtig dygtig DJ. Det er mere og mere oppe i tiden af forene to verdener af indspillet musik og live-optræden. En løsning med DJ + Sax er dit sikre valg inden for stemning og atmosfære, når du skal holde fest. Typisk er det set at vælge DJ og saxofon til bryllup og firmafest. 

Vi foreslår en uforpligtende snak omkring at kombinere en DJ og saxofon til din fest – lad os høre dine tanker, hvad Du drømmer om samt hvordan vi hjælper bedst. Når vi kombinerer DJ og saxofonist kræver det indledningsvis en god dialog for at sammensætte tidspunkter og forventninger fra starten. Du kan også bruge vores tilbudsformular til hurtigt at få kontakt og en pris på dine idéer. Vores tilbud på Saxofon og DJ modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige musikere er med til at tage jeres bryllup, firmafest eller lignende til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

lej en dj til fest

EN ERFAREN DJ

Baseret på andre kunders anmeldelser, sender vi en dygtig DJ til festen. Din DJ er altså kvalitetsstemplet og har erfaring inden for at spille sammen med vores saxofonister.

dj og sax til fest

EN PASSIONERET SAXOFONIST

Vores saxofonister er utroligt dygtige og kan spille alt fra lounge, festmusik og stemningsbaggrunde selvstændigt eller i en kombination med en af vores DJ’s. 

PRISEKSEMPEL
DJ + SAX
Dygtig og erfaren DJ
Professionel Saxofonist
Velspillende højtalere
Flot lysshow
Telefonisk møde med DJ og Sax
inkl. transport og opsætning
7.995,-
lej en dj med lydudstyr

VELSPILLENDE LYD

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

lej en dj til bryllup med lysudstyr

FLOT LYSSHOW

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME

[fluentform id=”3″]
Given Perera Shreekumar
Given Perera Shreekumar
2020-09-10
Bekræftet anmeldelse
Vores DJ gjorde et rigtig flot stykke arbejde, og var med til at løfte opgaven. Der var så meget gang i festen, at han spillede 15/20 minutter ekstra, hvilket kun gav en federe afslutning til festen. Derudover har al kontakt med Dj udlejning været super god. Jeg har fået svar på mange af mine mails indenfor 12 timer.
Brian
Brian
2020-09-08
Bekræftet anmeldelse
blev et brag af en fest, Alle var glade, og vi er enige om, at det var den bedste fest vi begge har været med til, vi kunne ikke forestille os at noget skulle have været anderledes - Vi vil selvfølgelig også takke LejFesten og DJ Jeppe for den fedeste musik og setup, alle kunne være med, ung som gammel - Så Stor TAK ☺ Vi kan derfor klart anbefale LejFesten/DJ udlejning, hvis nogen spørger til den helt rigtige musik til festen ☺ Vh Marlene og Brian
Camilla
Camilla
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
Sidste år var vi til en fest, hvor Niels spillede - der vidste vi med det samme, at vi ville have dem til vores bryllup. Vi fik Leif ud og spille hos os. Fantastisk service hele vejen op til og så var han bare fantastisk gennem hele dagen. Kan varmt anbefales.
Signe Østoft
Signe Østoft
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
DJ Rasmus spillede til min søns konfirmation. Under maden stille og rolig musik, og i tilpas styrke. Senere blev dansegulvet åbnet, og han spillede den boldgade vi havde bedt om, samt efter ønske fra gæsterne. Kan absolut anbefales, og vil blive brugt til kommende fester!

VI GIVER DIG STEMNINGSGARANTI MED DJ+SAX

lej en dj
leje af dj til fest

AFTALEN INDEHOLDER

– DJ-Garanti (ved sygdom)
– Ønsk musiknumre hele natten
– Alle de bedste hits samt dine ønsker

leje af dj kundeservice

VI ER TÆT PÅ

– Telefonmøde med DJ & Saxofonist
– Tal eller skriv med os alle dage
– Kundeservice og 24-timers vagttelefon

LEJ EN SAXOFON OG DJ TIL FESTEN

DJ-Udlejning.dk tilbyder et yderst håndplukket udvalg af Saxofonister og DJ’s til din fest. Kombinér det bedste fra 2 verdener af lækker musik og skab den perfekte stemning for dine gæster med DJ + Sax.
Når du lejer Saxofon og DJ hos os, kommer vi med alt udstyret. Højtalere og anlæg, lys og alt, hvad Saxofonisten skal bruge derudover. Vi skaber den feststemning og flotte opsætning, som I drømmer om, hvadenten det er Saxofon til bryllup eller til firmafest.
Vi er professionelle og vores virksomhed er fuldtidsbeskæftigelse – derfor tager vi os grundigt af vores kunder og vil allerhelst levere den fest, som I drømmer om. 

Lej Saxofon og DJ sammen og få det bedste resultat, med de bedste DJ’s og musikere til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig faften med den rette musik til festen.

dj og saxofon

SE HVORDAN VI GØR VED DJ-UDLEJNING HER

lej dj med udstyr til festen