DJ og Saxofon

Unikt foreneligt uden sammenligning

Lej DJ og saxofonist

Hjerteligt velkommen til vores side om kombineringen af en saxofonist med en rigtig dygtig DJ. Det er mere og mere oppe i tiden af forene to verdener af indspillet musik og live-optræden. En løsning med DJ + Sax er dit sikre valg inden for stemning og atmosfære, når du skal holde fest. Typisk er det set at vælge DJ og saxofon til bryllup og firmafest. 

Ganske unikt

At kombinere en DJ og saxofonist er noget ganske særligt. Det giver festen et særpræg med et live element, der skaber liv og glæde og gang i dansegulvet.

En passioneret saxofonist

Vores saxofonister er utroligt dygtige og kan spille alt fra lounge, festmusik og stemningsbaggrunde selvstændigt eller i en kombination med en af vores DJ’s. 

Den bedste musik

Med DJ og saxofonist til festen kommer vi omkring al den musik, som I kan lide. Vi taler forinden sammen om jeres smag.

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

Vi foreslår en uforpligtende snak omkring at kombinere en DJ og saxofon til din fest – lad os høre dine tanker, hvad Du drømmer om samt hvordan vi hjælper bedst. Når vi kombinerer DJ og saxofonist kræver det indledningsvis en god dialog for at sammensætte tidspunkter og forventninger fra starten. Du kan også bruge vores tilbudsformular til hurtigt at få kontakt og en pris på dine idéer. Vores tilbud på Saxofon og DJ modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige musikere er med til at tage jeres bryllup, firmafest eller lignende til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

Lej DJ og Saxofonist

DJ-Udlejning.dk tilbyder et yderst håndplukket udvalg af Saxofonister og DJ’s til din fest. Kombinér det bedste fra 2 verdener af lækker musik og skab den perfekte stemning for dine gæster med DJ + Sax.
Når du lejer Saxofon og DJ hos os, kommer vi med alt udstyret. Højtalere og anlæg, lys og alt, hvad Saxofonisten skal bruge derudover. Vi skaber den feststemning og flotte opsætning, som I drømmer om, hvadenten det er Saxofon til bryllup eller til firmafest.
Vi er professionelle og vores virksomhed er fuldtidsbeskæftigelse – derfor tager vi os grundigt af vores kunder og vil allerhelst levere den fest, som I drømmer om. 

Lej Saxofon og DJ sammen og få det bedste resultat, med de bedste DJ’s og musikere til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig faften med den rette musik til festen.

Priser

Prisen på en DJ og saxofonist til festen afhænger af antallet af gæster, timerne og lokationen. 

Pris fra 8.995,-