DJ til fødselsdag

musikalske minder i topklasse

DJ til fødselsdag med fuld fart på

Velkommen til vores side om musik til fødselsdagsfesten! Lej en DJ til fødselsdag hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Fødselsdagsfesten er den store dag, som bare skal spille! Musik, udstyr og en dygtig DJ betyder gode minder og folk på dansegulvet. En hyggelig aften med musik, der binder dine gæster sammen i et festligt indslag. 

Dansegaranti

Nøglen er kommunikation, når vi sammen skal finde den musik, som I elsker. Derfor spørger vi altid ind til jeres ønsker og tager musikønsker på dagen. 

Den bedste musik

Med en DJ til fødselsdagsfest inddrager vi jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

Musik til fødselsdagsfesten skal være en god blanding af 70’er, 80’er og 90’er blandet med al den bedste musik frem til idag. Vores DJ’s brænder for at spille netop den musik, som I gerne vil høre. Få dine gæster på dansegulvet med en af vores dygtige DJ’s til fødselsdagsfesten. Musikønskerne modtager vi gerne fra jer et par uger i forvejen – på den måde kender vi lidt til jer og jeres musikpræferencer og kan nemt spille netop dét, som I elsker at danse til.  

Lej en dj til fødselsdag

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter dine ønsker og skaber feststemningen, som du drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 3.500 fester igennem de sidste 20 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek.

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

 

Priser

Prisen på en DJ til fødselsdagsfest afhænger af antallet af gæster, timerne og lokationen. 

Pris fra 4.995,-