DJ til firmafest

Sammenhold skaber minder

DJ til firmafest
med gang i

Velkommen til vores side om musik til firmafesten! Lej en DJ hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Firmafesten skal være festlig og med kolleger på dansegulvet, så lej en professionel DJ til jeres firmafest og skab netop den stemning med musik og dans, som passer til jeres smag. 

Dansegaranti

Nøglen er kommunikation, når vi sammen skal finde den musik, som I elsker. Derfor spørger vi altid ind til jeres ønsker og tager musikønsker på dagen. 

Den bedste musik

Til jeres firmafest inddrager DJ’en jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

Musikken til firmafesten skal være den helt rette – og man vil som kunde gerne være sikker på, at man også vælger rigtigt. Lej en DJ til firmafest med sans og passion for netop det blandede publikum og få dine kolleger på dansegulvet. Festen er jeres og vi kommer for at spille de sange, som I allerhelst vil høre og danse til!

Lej en dj til firmafest

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din firmafest.
Når du lejer en DJ til firmafest hos os, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 3.500 fester igennem de sidste 20 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, med de bedste DJ’s og udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig faften med den rette musik til firmafesten. 

Priser

Prisen på en DJ til firmafesten afhænger af antallet af gæster, timerne og lokationen. 

Pris fra 5.495,-