DJ til julefrokost

Julefrokost i særklasse

Fuld fart på julefrokosten med en dj

Velkommen til vores side om DJ’s til julefrokost! Lej en DJ til julefrokost og vi medbringer alt udstyr og al den bedste musik. Vi spiller den musik, som du og dine kolleger helst vil høre og vi krydrer den gerne med julens tophits og traditionsbundne tracks. Med en DJ til julefrokost skaber du den bedste fest på arbejdspladsen, hvor der endelig bliver plads til sjov og ballade og selvfølgelig god musik. Vi ser frem til at hjælpe jer!

Dansegaranti

Nøglen er kommunikation, når vi sammen skal finde den musik, som I elsker. Derfor spørger vi altid ind til jeres ønsker og tager musikønsker på dagen. 

Den bedste musik

Med en DJ til julefrokost inddrager vi jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

Vores DJ’s til julefrokoster og firmaarrangementer er både erfarne og rutinerede. I får hos os en løsning, der er helhedsorienteret og henvender sig til den kræsne men prisbevidste kunde.
Lej en DJ til julefrokosten og skab den fest, som I drømmer om!

Lej en dj til julefrokost

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ til julefrokost, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 3.500 fester igennem de sidste 20 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek.

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

Priser

Prisen på en DJ til julefrokost afhænger af antallet af gæster, timerne og lokationen. 

Pris fra 5.495,-