Vores historie

Med personlig kærlighed for musik

Fill 1

Vores DJ’s leverer musikken til fester i hele Danmark med omhu og forståelse for dine behov. Vi har igennem 20 år leveret musikken til tusindvis af fester i enhver anledning. Vi tager hånd om din fest fra idéfase til afvikling. 

Hos DJ-Udlejning.dk modtager vi din forespørgsel og sender et tilbud tilbage så hurtigt, som vi kan nå det. Når de praktiske detaljer er på plads matcher vi en af vores DJ’s med dig, så I kan få vendt dine vigtigste detaljer. 

Tag vores hånd

De bedste musikalske oplevelser kommer, når vi hjælper hinanden på vej. Musik er fyldt med følelser og minder – derfor søger vi også dine ønsker til inspiration af aftenens repetoire. 

Lad os følges ad

Vi tager hånd om alle de ting, som du kan være i tvivl om i planlægningsfasen. Hvordan får man fat i os? Kan vores tidligere kunder anbefale os? Hvad koster en DJ? Igennem mange år har vi udviklet på vores koncept og måden, hvorpå vi løser din opgave. 

Vores DJ’s er fordelt i hele Danmark fra øst til vest – derfor betaler du aldrig for transporten, så længe I vil feste på en brofast ø. Med vores samlede koncept og en pris, der indeholder alt mener vi, at vi har den aboslut bedste kvalitet til dig. 

Vi tilbyder idag et superstærkt team af både fastansatte samt mere end 50 DJ’s fordelt i hele landet – allesammen med passioneret drivkraft bag denne succesforretning, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. DJ-Udlejning.dk vil være danskernes foretrukne valg af DJ-leverandør og samler udelukkende på glade og tilfredse kunder og medarbejdere.

Vores netværk af DJ’s, der arbejder direkte for DJ-Udlejning.dk er utroligt stort og vi sætter en ære i at udvælge den helt rette DJ til dit arrangement. Vores DJ’s er nogen, som vi kender både personligt og professionelt, og vi vil hellere undlade at spille for dig end at sende en DJ afsted, som vi ikke mener kan løfte vores opgave.
Alle vores DJ’s er bedømt af vores kunder, som de tidligere har spillet for – derfor har vi hele tiden hånd i hanke med, hvordan vores DJ’s præsterer og at det lever op til alles forventninger. 

Vi elsker vores kunder, vores arbejde og virke i musikbranchen.