lej dj til festen

KUNDESERVICE

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe med at leje en DJ til jeres julefrokost. Vi hjælper dig med alt det praktiske og sørger for, at alting er på plads til jeres årlige fest.

lej dj anmeldelser

KUN DE BEDSTE

Når du lejer en DJ til julefrokosten, kan du være sikker på, at din DJ er erfaren og dygtig. Udfra andre kunders anmeldelser udvælger vi kun de bedste til netop jeres julefrokost.

lej en dj og få gratis transport

GRATIS TRANSPORT

Du betaler aldrig for transporten, når du lejer en DJ til julefrokosten hos os, så længe det er på brofaste øer. 

FÅ JULEFROKOSTEN TIL AT KOGE OVER!

Velkommen til vores side om DJ’s til julefrokost! Lej en DJ til julefrokost og vi medbringer alt udstyr og al den bedste musik. Vi spiller den musik, som du og dine kolleger helst vil høre og vi krydrer den gerne med julens tophits og traditionsbundne tracks. Med en DJ til julefrokost skaber du den bedste fest på arbejdspladsen, hvor der endelig bliver plads til sjov og ballade og selvfølgelig god musik. Vi ser frem til at hjælpe jer!

Vores DJ’s til julefrokoster og firmaarrangementer er både erfarne og rutinerede. I får hos os en løsning, der er helhedsorienteret og henvender sig til den kræsne men prisbevidste kunde.
Lej en DJ til julefrokosten og skab den fest, som I drømmer om!

lej en dj til fest

EN ERFAREN DJ

Baseret på andre kunders anmeldelser, sender vi en af vores dygtige DJ til julefrokosten. Din DJ er altså kvalitetsstemplet og har erfaring inden for julefrokoster og firmafester.

lej dj med udstyr til festen

DEN BEDSTE MUSIK

Til jeres julefrokost inddrager DJ’en jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

PRISEKSEMPEL
JULEFROKOST
Dygtig og erfaren DJ
Velspillende højtalere
Flot lysshow
Telefonisk møde med DJ
Afregning på faktura
inkl. transport og opsætning
4.495,-
lej en dj med lydudstyr

VELSPILLENDE LYD

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

lej en dj til bryllup med lysudstyr

FLOT LYSSHOW

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME

[fluentform id=”3″]
Given Perera Shreekumar
Given Perera Shreekumar
2020-09-10
Bekræftet anmeldelse
Vores DJ gjorde et rigtig flot stykke arbejde, og var med til at løfte opgaven. Der var så meget gang i festen, at han spillede 15/20 minutter ekstra, hvilket kun gav en federe afslutning til festen. Derudover har al kontakt med Dj udlejning været super god. Jeg har fået svar på mange af mine mails indenfor 12 timer.
Brian
Brian
2020-09-08
Bekræftet anmeldelse
blev et brag af en fest, Alle var glade, og vi er enige om, at det var den bedste fest vi begge har været med til, vi kunne ikke forestille os at noget skulle have været anderledes - Vi vil selvfølgelig også takke LejFesten og DJ Jeppe for den fedeste musik og setup, alle kunne være med, ung som gammel - Så Stor TAK ☺ Vi kan derfor klart anbefale LejFesten/DJ udlejning, hvis nogen spørger til den helt rigtige musik til festen ☺ Vh Marlene og Brian
Camilla
Camilla
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
Sidste år var vi til en fest, hvor Niels spillede - der vidste vi med det samme, at vi ville have dem til vores bryllup. Vi fik Leif ud og spille hos os. Fantastisk service hele vejen op til og så var han bare fantastisk gennem hele dagen. Kan varmt anbefales.
Signe Østoft
Signe Østoft
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
DJ Rasmus spillede til min søns konfirmation. Under maden stille og rolig musik, og i tilpas styrke. Senere blev dansegulvet åbnet, og han spillede den boldgade vi havde bedt om, samt efter ønske fra gæsterne. Kan absolut anbefales, og vil blive brugt til kommende fester!

VI GIVER DIN VIRKSOMHED DANSEGARANTI

lej en dj
leje af dj til fest

AFTALEN INDEHOLDER

– DJ-Garanti (ved sygdom)
– Ønsk musiknumre hele natten
– Alle de bedste hits samt dine ønsker

leje af dj kundeservice

VI ER TÆT PÅ

– Telefonmøde med DJ
– Tal eller skriv med os alle dage
– Kundeservice og 24-timers vagttelefon

LEJ EN DJ TIL JULEFROKOST

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til din fest.
Når du lejer en DJ til julefrokost, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.500 fester igennem de sidste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det! 

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, der udlejer DJ’s med udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig festlighed med det rette mobildiskotek.

Vi kan hjælpe dig hvadenten du skal holde bryllup, fødselsdag eller andre privatfester samt firmafester, julefrokoster og events. Kontakt os allerede idag og få mere information om at leje en DJ fra os. Du modtager et tilbud på kun 1 time.

lej en dj til firmafesten

SE HVORDAN VI GØR VED DJ-UDLEJNING HER

lej dj med udstyr til festen