bedste dj til fest

Dansegaranti

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe med at leje en DJ til jeres bryllup. Vi hjælper dig med alt det praktiske og sørger for, at alting er på plads længe inden jeres store dag.

book mobildiskotek til festen

Kun de bedste

Når du lejer en DJ til bryllupsfesten, kan du være sikker på, at din DJ er erfaren og dygtig. Udfra andre kunders anmeldelser udvælger vi kun de bedste til netop din bryllupsfest.

gratis transport leje af dj

Gratis Transport

Du betaler aldrig for transporten, når du lejer en DJ til brylluppet hos os, så længe det er på brofaste øer. 

dj til bryllup med jer i centrum

Velkommen til vores side om musik til bryllupsfesten! Lej en DJ til bryllup hos os og vi kommer med alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og alt udstyr er inkluderet i vores priser og du betaler ikke for transporten. Bryllupsfesten er en smuk og mindeværdig dag med alle de ting, som I sammen drømmer om. Lej en professionel DJ til jeres store øjeblik og skab netop den romantiske aften med musik og dans, som binder festen sammen. 

Lad os sammen tage en uforpligtende snak om, hvad I drømmer om af musik til jeres bryllup. Vores tilbud modtager du hurtigt og gratis og det er nemt at gennemskue. Vores dygtige DJ’s er med til at tage jeres bryllupsfest til et nyt niveau og vi spiller selvfølgelig den musik, som I allerhelst vil høre og danse til. 

Hvorfor vælge en DJ hos os?

dj til bryllupsfest

En erfaren DJ

Baseret på tidligere kunders anmeldelser, udvælges en dygtig DJ til dit bryllup. Din DJ er altså kvalitetsstemplet og har erfaring inden for bryllupper.

book dj til bryllup

Den bedste musik

Til jeres bryllupsfest inddrager DJ’en jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

musik til bryllup

Velspillende lyd

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

lej dj bryllup

Inkl. alt udstyr

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

leje af dj til fest
Given Perera Shreekumar
Given Perera Shreekumar
2020-09-10
Bekræftet anmeldelse
Vores DJ gjorde et rigtig flot stykke arbejde, og var med til at løfte opgaven. Der var så meget gang i festen, at han spillede 15/20 minutter ekstra, hvilket kun gav en federe afslutning til festen. Derudover har al kontakt med Dj udlejning været super god. Jeg har fået svar på mange af mine mails indenfor 12 timer.
Brian
Brian
2020-09-08
Bekræftet anmeldelse
blev et brag af en fest, Alle var glade, og vi er enige om, at det var den bedste fest vi begge har været med til, vi kunne ikke forestille os at noget skulle have været anderledes - Vi vil selvfølgelig også takke LejFesten og DJ Jeppe for den fedeste musik og setup, alle kunne være med, ung som gammel - Så Stor TAK ☺ Vi kan derfor klart anbefale LejFesten/DJ udlejning, hvis nogen spørger til den helt rigtige musik til festen ☺ Vh Marlene og Brian
Camilla
Camilla
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
Sidste år var vi til en fest, hvor Niels spillede - der vidste vi med det samme, at vi ville have dem til vores bryllup. Vi fik Leif ud og spille hos os. Fantastisk service hele vejen op til og så var han bare fantastisk gennem hele dagen. Kan varmt anbefales.
Signe Østoft
Signe Østoft
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
DJ Rasmus spillede til min søns konfirmation. Under maden stille og rolig musik, og i tilpas styrke. Senere blev dansegulvet åbnet, og han spillede den boldgade vi havde bedt om, samt efter ønske fra gæsterne. Kan absolut anbefales, og vil blive brugt til kommende fester!
dj til bryllup

Priseksempel

– Dygtig og erfaren DJ
– Velspillende højtalere
– Flot lysshow
– Telefonisk møde med DJ
– inkl. transport og opsætning

4.495,-

lej en dj til bryllupsfest

DJ-Udlejning.dk tilbyder et håndplukket udvalg af DJ’s til dit arrangement.
Når du lejer en DJ hos os, kommer vi med udstyr, anlæg, højtalere og lys, stiller op efter jeres ønsker og skaber feststemningen, som I drømmer om!
Vi udlejer professionelle DJ’s til alle anledninger og har leveret musik og mobildiskotek til mere end 2.500 arrangementer igennem de seneste 15 år. Og vi gør det, fordi vi elsker det!

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek, med de bedste DJ’s og udstyr til fester og arrangementer. Med vores indgående kendskab til musik og atmosfære, hjælper vi dig med at skabe de bedste rammer til en uforglemmelig aften med den rette musik.

 
lej dj til bryllup