HVORDAN SER EN OPSÆTNING UD?

Afhængigt af, hvor festen afholdes, varierer vores opsætning af udstyret også. Har I nogle specielle ønsker til, hvordan det hele skal se ud, så hjælper vi jer selvfølgelig på vej. 

Herunder finder du en masse inspirerende billeder af, hvordan vi tidligere har løst opgaver i forskellig sammenhæng. 

KERTEMINDE HAVNEFEST

Årligt tilbagevendende tradition i Kerteminde med flere end 2.500 deltagende gæster fordelt i hele havneområdet. Vi leverede den store scene med musik, lyd og lys samt et brag en af fest til de mange lokale deltagende. 

 

BRYLLUP

Et flot sommerbryllup i orangeriet på Axelhus. Det blev en minimalistisk opsætning med en diskokugle og hvide spots – hertil ønskede kunden en musikstil primært med uptempo groovy hits fra 60’erne-80’erne og det blev en fest med både RUN DMC og Gransmaster Flash. 

BRYLLUP

Marmorsalen på Hindsgavl Slot blev flot pyntet med uplights og en DJ. Kunden lejede en DJ med ekstra lys og da middagen var færdig begyndte en rigtig dansefest til den lyse morgen. 

BRYLLUP

Risinge Gods er med sin beliggenhed tæt ved Storebælt helt fantastisk og kan danne rammerne om nogle fantastiske bryllupsfester. Her spillede vi til et kendis-bryllup, hvor der virkelig var kræs for alle pengene. Vi leverede DJ til dansegulvet, et simpelt lysshow til at definere festen og en røgmaskine. 

BRYLLUP

Efter-bogen-bryllupsfest i forsamlingshus, hvor DJ’en spillede for et blandet publikum. Bruden og gommens musikønsker var udgangspunktet i en god dansefest og det endte med sidste dans kl. 04, hvor brudeparret herefter tog sammen hjem. 

INTERNATIONALT BRYLLUP

Bryllupsfest på Fjelsted Skov Kro på Fyn. Rammerne er perfekte, lokalerne indeholder alt, hvad der skal bruges og serveringen er rigtig god på Fjelsted Skov. Vi havde en sjov aften med både sæbebobbelmaskine til børnene og røgmaskine til de voksne, da der sent på aftenen blev spillet op til dans til et internationalt bryllup. 

BRYLLUP

Lykkesholm Slot er ikke kun en fast samarbejdspartner, men også vores absolutte foretrukne lokation for bryllupper. Det er et helt unikt sted til den intime fest og lever op til alle forventninger. Vi leverer altid på Lykkesholm et simpelt, afdæmpet og klassisk opsæt til bryllupper. Et stort opsæt netop her vil falde ved siden af, idet at lokationen i sig selv er så fantastisk. 

REBORN OCR – SPORTSBEGIVENHED

Hvert år spiller vi til alle Reborn OCR’s løb med typisk +2.000 gæster. Sammen med deres speaker leverer vi mikrofoner, masser af højtalere på lange strækninger samt den allerbedste musik for løberne at starte og komme afsted til. 

BRYLLUP

Edelsminde Gods på Sydfyn er en lokation, som vi typisk gæster mange gange i løbet af en bryllupssæson. 
Kunden lejede DJ med tilhørende udstyr og dans fra kl. 23 til 03. DJ’en spillede en masse blandet musik med udgangspunkt i kundens ønsker og gæsterne var på gulvet fra start til slut. 

leje af dj

DJ TIL BRYLLUP

Klassisk bryllupssetup til DJ på hotel i Jylland. Der blev danset lige fra brudevalsen til de fællesdans til den dejlige og romantiske bryllupsfest. 

leje af dj til fest

BRYLLUPS-DJ I GULDSALEN

DJ til stort bryllup i det sydfynske. Her leverede vi en erfaren DJ til bryllup med både trådløs mikrofon, lyd og lys samt en masse uplights, der kunne lyse op ad væggene, for at gøre lokationen endnu mere spændende. 

lej mobildiskotek

BRYLLUP I FORSAMLINGSHUS

Klassisk bryllupsopsætning til bryllupsfest i det lokale forsamlingshus. En stemningsfyldt aften med masser af dans og god atmosfære og ikke mindst dans til sidste minut. 

lej en dj til bryllup

BRYLLUP

Et eksklusivt bryllup på privat herregård med gæsteoptrædener som bl.a. Tøsedrengene og Mike Tramp. Her byggede vi diskret scene med masser af dekorationsbelysning, profilspots og afvikling med professionel lydmand.

dj til firmafest

JULEFROKOST – 1000 gæster

Kæmpe julefrokost i Odense på stor uddannelsesinstitution med 1000 ansatte til spisning og dans. Sikken fest og sikken et bredt publikum at spille for med så mange deltagende. Det var en fed fest og en fornøjelse at lade DJ Niels spille for de utroligt mange glade gæster. 

hvid dj til bryllup

FØDSELSDAG

Privat fødselsdagsfest i forsamlingshus med alt, hvad der hører til. 
DJ’en gik på efter maden og ca. kl. 22 var der folk på gulvet til kl. 02, hvor festen sluttede. 

dj til julefrokost

FIRMAFEST

DSB Kursuscenter er perfekt til firma-arrangementer og kurser. Vi spiller derfor også hos dem flere gange årligt. Denne gang leverede vi et simpelt lysshow, højtalere og en dygtig DJ, der kunne spille for folk i aldersgruppen 22-55 år. Det blev en succes, som altid!

dj i festtelt

DJ I FESTTELT TIL BRYLLUP

Det bliver mere og mere at vi spiller i festteltet hjemme i brudeparrets egen have. Flere vil gerne gøre festen intim og invitere folk hjem til dem selv. Her en lille opsætning i telt, hvor DJ’en endte med flere timers ekstra spilletid, fordi at gæsterne elskede den gode musik. 

dj firmafest

JULEFROKOST

Årlig julefrokost for en statseget virksomhed med 250 deltagere. Det måtte blive et lille opsæt, da lokationen ikke tillod større opsætning, men ikke desto mindre var det helt perfekt og gæsterne gav den gas helt til slut, hvor festen desværre måtte slutte. 

DJ til bryllupsfest

DJ TIL BRYLLUP I GÅRDHAVEN

Bryllupsfest nær Roskilde med en erfaren og dygtig DJ. Jeppe, der var ude at spille for gæsterne endte med 2 timers overarbejde men havde til gengæld den allerdejligste aften i selskab med brudeparret og deres mange festglade gæster. En dejlig aften med festtelt i gårdhaven og levende lys overalt. 

firmafest DJ

JULEFROKOST

Stor landsdækkende revisionsvirksomhed julefrokost med både underholdning, indslag og hernæst musik til julefrokost i form af en dygtig DJ med lyd, lys og en røgmaskine. Det var et brag af en fest for de godt 100 ansatte, der gav den gas til langt ud på natten sammen med DJ Rasmus. 

dj til slotsbryllup

DJ TIL SLOTSBRYLLUP

Vi leverer mange DJ’s til slotsbryllupper i hele Danmark. Her med både DJ og live-optræden fra Tøsedrengene og Mike Tramp, der gæstede aftenen i kærlighedens tegn. 

bryllupsdj

JULEFROKOST

Firmajulefrokost på større landsdækkende hotelkæde for mange forskellige virksomheder, der allesammen valgte at nyde maden og musikken i samvær. Musik til julefrokost blev her leveret med en DJ, der spillede lidt for alle typer, aldre og genrer. Det blev til et brag af en fest og gæsterne var yderst tilfredse endnu en gang. 

dj til hindsgavl slot

BRYLLUP – HINDSGAVL SLOT

Hindsgavl er efterhånden blevet et af vores faste steder, hvor vi årligt spiller flere bryllupsfester. Marmorsalen er perfekt til brudevalsen og den efterfølgende fest, der for alvor kan komme til sin ret på Hindsgavl Slot. Her blev igen en aften med flere timers ekstra dans og en helt fantastisk stemning. 

dj i festtelt

BRYLLUP

Bryllupsfest i haven er populært. Hvert år spiller vi med DJ til flere end 100 bryllupsfester, der afholdes i festtelt eller lignende i privaten. Her leverer vi både højtalere, lysshow, røgmaskine og en dygtig bryllups-dj og gæsterne stoppede først dansen kl. 03.30, hvor det var begyndt at blive lyst udenfor igen. 

dj i laden

FØDSELSDAG

Endnu en fødselsdag – 50års med et blandet publikum i alle aldre. Kunden havde på forhånd svært ved at fastsætte hvilken musik, gæsterne ville høre – det fandt DJ’en også ud af ved ankomst, da der både var unge, gamle, en lokal motorcykelklub og en masse familiegæster. Sikken samling af mennesker, hvor musiksmagen varierede. Ikke desto mindre fik de musik for alle pengene og der blev ikke sparet på dansen!

dj firmafest

RECEPTION – FIRMAFEST

Konference i Odense for større statseget virksomhed hvor aftenen sluttede med en DJ. 700 gæster kunne slappe af til tonerne af blandet lounge-musik imens de nød en drink fra baren. 
Vi leverede lyd, lys og en dygtig lounge DJ til eventet. 

DJ til bryllup

BRYLLUP – NORDJYLLAND

En dejlig aften på det lokale badehotel i Nordjylland, Klitrosen. Her var stemning og glade dage og gæsterne fik danset til god musik den halve nat. 

Bryllups-DJ med god musik

DJ TIL BRYLLUP – KØBENHAVN

Masser af god musik med DJ Nicolai og en fest, som de sent glemmer. Musikrepetoire var meget blandet, hvilket gav både unge og ældre en rigtig god mulighed, for at komme på gulvet. Der må have været mange med ondt i fødderne dagen efter. 

Flot opstilling til bryllup

FØDSELSDAG

Klassisk fødselsdagsfest i forsamlingshus – vi leverer DJ med udstyr herunder lys, røg og højtalere. Gæsterne startede festen efter maden og kl. 21.00 var dansegulvet fyldt. De stoppede først igen, da natmaden blev serveret. 

DJ til firmafesten

DJ TIL JULEFROKOST

Endnu en af mange julefrokoster med et godt blandet publikum af kolleger. Julefrokosterne er altid spændende som DJ, da musikønskerne ofte er i øst og vest. Nogle er unge, nogle er nær pensionen og det giver et godt lag af blandet musik, alsidig dans og ikke mindst en kanonhyggelig stemning. 

DJ til fødselsdag

JULEFROKOST

Så er der dømt stor opstilling og god stemning ved en stor julefrokost i Odense for en af de store virksomheder i byen. Musik til julefrokost er i den grad vores specielt og her leverer vi både højtalere, stor lysopsætning, hazer, digital mixerpult og trådløse mikrofoner til talere og underholdning på en scene i den anden ende. 

DJ Nyborg Strand

FIRMAFEST

Hotel Nyborg Strand er et af landets mest besøgte steder for konferencer, firmafester og kurser. Vi spiller på Nyborg Strand adskillige gange om året og vi kender deres faciliteter. 
Firmafest for større dansk virksomhed med 300 deltagende og et fyldt dansegulv til langt ud på natten, hvor alle gæsterne sluttede af med en kold tur i Storebælt fra badebroen. 

firmafest DJ

JULEFROKOST – INTERNATIONAL

Julefrokost for international virksomhed med besøg fra andre europæiske lande. Her var dansk musik et no-go og derfor blev det til en masse internationalt hits fra 80’erne og fremefter. Alletiders fest, som vi spiller hvert år. 

Bryllup på hotel med DJ

JULEFROKOST

Hotel Hesselet, som vi flere gange har spillet på, husede julefrokost for en portion overlæger, der gerne ville have gang i dansegulvet. Vi leverede et lille anlæg, lille lyssetup og en super kvalificeret DJ med sans for det modne publikum. 

DJ til Julefrokost

FIRMAFEST

Hotel Kolding Fjord husede julefrokost for en større landsdækkende virksomhed inden for entreprenørbranchen og her var der lejet DJ med et lille setup til 100 mand. DJ opsatte højtalere, lysshow og nogle blå uplights bagved, for at skabe stemning og atmosfære. 

dj til julefrokosten

FIRMAFEST

Efter en dag med kurser og god mad blev det tiden for 30 kolleger at lufte danseskoene på dansegulvet. Selvom de ikke var mange gæster, så blev der spillet musikønsker og danset i 3 timer indtil det blev sengetid for de glade kunder.