LEJ EN DJ  PÅ FYN

LEJ ET MOBILDISKOTEK PÅ FYN

Hos os kan du leje en DJ og mobildiskotek på Fyn med højtalere, lysshow, røgmaskine og alt, hvad der ellers hører til.
Vores dygtige DJ’s er erfarne og rutinerede inden for alle typer fester og vi giver dig et uforpligtende tilbud på mobildiskotek på Fyn inden for kun 1 time. Forespørg på et tilbud på mobildiskotek på Fyn allerede idag – du får et svar og en pris inden for kun 1 time.

 

Lej DJ på Fyn

Vi har på de sidste 15 år leveret musikken til mere end 2000 fester fordelt over hele landet – men vi har også lokale DJ’s på Fyn. DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek med DJ’s i alle egne af landet. På den måde får en du en DJ på Fyn til festen, der sandsynligvis er fra lokalområdet. Derfor betaler du ingen transportomkostninger for en dygtig DJ, der alternativt skulle komme langvejs fra.

Få et tilbud på DJ eller mobildiskotek på Fyn efter kun 1 time. Vi sender lynhurtigt et tilbud på mail.

lej flot lysshow og en dj
leje af dj til fest

🚩 Når du booker mobildiskotek på Fyn, ringer DJ’en dig op på forhånd og forventningsafstemmer musikken. Vi vil rigtig gerne have fremsendt 8-10 musiknumre inden festen. Det skal være nogle musiknumre, som Du rigtig godt kan lide og som du fester til. På den måde, danner vi os lynhurtigt et overblik over, hvem du er og hvilken type musik, der vil hitte til netop din fest. 
Vi tager imod musikønsker hele aftenen, selvfølgelig, og hvis du har konkrete musikønsker til din DJ, så skal du blot fremsende dem og vi tager hånd om det. 

 

🚩 Når du lejer en DJ med mobildiskotek på Fyn medbringer vi alt, hvad der skal bruges. Højtalere, lysshow og eventuelt en røgmaskine. Vi har selvfølgelig alt DJ-udstyr med samt alle kabler og tilbehør. Du skal ikke stå for noget selv – vi koordinerer alting med dig forinden, så vi er sikre på, at tingene er iorden. Vi kender til vigtigheden af, at når man lejer et mobildiskotek, så skal man ikke tænke på mere. 

 

🚩 Du betaler ingen transportomkostninger! Vi har nemlig altid en DJ i nærheden – til trods for det, har vi hos DJ-Udlejning.dk kun erfarne DJ’s med rutine og know-how inden for faget. Vores DJ’s er professionelle og yderst eftertragtede. Af samme grund er vores kunder glade og tilfredse, når de vælger at booke en DJ igennem os. Lej en DJ eller Mobildiskotek til din næste fest på Fyn. 

VI HAR DJ’s PÅ FYN I FØLGENDE BYER

Lej DJ i Middelfart
Lej DJ i Bogense
Lej DJ i Assens
Lej DJ i Faaborg
Lej DJ i Svendborg
Lej DJ i Nyborg
Lej DJ i Ringe
Lej DJ i Odense
Lej DJ i Kerteminde
Lej DJ i Søndersø

Lej et mobildiskotek på Fyn og i Odense