lej dj til festen

KUNDESERVICE

Vores kundeservice sidder klar til at hjælpe med at leje en DJ til din ungdomsfest. Vi hjælper dig med alt det praktiske og sørger for, at alting er på plads længe inden selve festen.

lej dj anmeldelser

KUN DE BEDSTE

Når du lejer en DJ til ungdomsfest, kan du være sikker på, at din DJ er erfaren og dygtig. Udfra andre kunders anmeldelser udvælger vi kun den bedste til netop din ungdomsfest.

lej en dj og få gratis transport

GRATIS TRANSPORT

Du betaler aldrig for transporten, når du lejer en DJ til ungdomsfest hos os, så længe det er på brofaste øer. 

HOLD DEN VILDESTE FEST!

Lej DJ til ungdomsfest hos os! Vi har de vildeste DJ´s, der kommer med fuldt mobildiskotek og spiller til din ungdomsfest.

Med mere end 2500 afviklede fester de sidste 15 år, er vi kompetente og erfarne med fester for de unge mennesker samt hvilken musik, der skal spilles. Vores ungdoms-DJ’s er imponerende dygtige og har hele tiden pulsen på den nye musik og hvad, der hitter. Overrask dine venner og familie med den bedste DJ til ungdomsfesten fra DJ-Udlejning.dk.

At finde den rigtige DJ til ungdomsfest kan være svært. Hvem skal man vælge? Markedet er stort og på ethvert hjørne er et lille mobildiskotek, der helt sikkert mener, at de kan løfte opgaven. Vi leverer et professionelt produkt til en fair pris og kan med fordel drage nytte er vores årelange erfaring inden for faget. Vil du gå ned på musikken? Få dine gæster ud at danse med en rutineret DJ til ungdomsfesten.

lej en dj til fest

EN ERFAREN DJ

Baseret på andre kunders anmeldelser, sender vi en af vores dygtige DJ’s til din ungdomsfest. Din DJ er altså kvalitetsstemplet og har erfaring inden for de unges musikvalg.

lej dj med udstyr til festen

DEN BEDSTE MUSIK

Til din ungdomsfest inddrager DJ’en jeres musikønsker og spiller de allerbedste hits fra de seneste årtier.

PRISEKSEMPEL
UNGDOMSFEST
Dygtig og erfaren DJ
Velspillende højtalere
Flot lysshow
Telefonisk møde med DJ
inkl. transport og opsætning
4.495,-
lej en dj med lydudstyr

VELSPILLENDE LYD

Vi medbringer højtalere i det omfang, som jeres fest kræver. Vores højtalere er flotte og yderst velspillende, hvadend det er højt eller lavt.

lej en dj til bryllup med lysudstyr

FLOT LYSSHOW

For at skabe den rette stemning på dansegulvet har vi inkluderet et lysshow med både lamper, lyseffekter og eventuelt en røgmaskine.

FÅ TILBUD PÅ 1 TIME

[fluentform id=”3″]
Given Perera Shreekumar
Given Perera Shreekumar
2020-09-10
Bekræftet anmeldelse
Vores DJ gjorde et rigtig flot stykke arbejde, og var med til at løfte opgaven. Der var så meget gang i festen, at han spillede 15/20 minutter ekstra, hvilket kun gav en federe afslutning til festen. Derudover har al kontakt med Dj udlejning været super god. Jeg har fået svar på mange af mine mails indenfor 12 timer.
Brian
Brian
2020-09-08
Bekræftet anmeldelse
blev et brag af en fest, Alle var glade, og vi er enige om, at det var den bedste fest vi begge har været med til, vi kunne ikke forestille os at noget skulle have været anderledes - Vi vil selvfølgelig også takke LejFesten og DJ Jeppe for den fedeste musik og setup, alle kunne være med, ung som gammel - Så Stor TAK ☺ Vi kan derfor klart anbefale LejFesten/DJ udlejning, hvis nogen spørger til den helt rigtige musik til festen ☺ Vh Marlene og Brian
Camilla
Camilla
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
Sidste år var vi til en fest, hvor Niels spillede - der vidste vi med det samme, at vi ville have dem til vores bryllup. Vi fik Leif ud og spille hos os. Fantastisk service hele vejen op til og så var han bare fantastisk gennem hele dagen. Kan varmt anbefales.
Signe Østoft
Signe Østoft
2020-09-07
Bekræftet anmeldelse
DJ Rasmus spillede til min søns konfirmation. Under maden stille og rolig musik, og i tilpas styrke. Senere blev dansegulvet åbnet, og han spillede den boldgade vi havde bedt om, samt efter ønske fra gæsterne. Kan absolut anbefales, og vil blive brugt til kommende fester!

DE UNGE FÅR DANSEGARANTI!

lej en dj
leje af dj til fest

AFTALEN INDEHOLDER

– DJ-Garanti (ved sygdom)
– Ønsk musiknumre hele natten
– Alle de bedste hits samt dine ønsker

leje af dj kundeservice

VI ER TÆT PÅ

– Telefonmøde med DJ
– Tal eller skriv med os alle dage
– Kundeservice og 24-timers vagttelefon

FEST OG GLADE DAGE

Lej en professionel DJ til jeres ungdomsfest og spar jer selv for alt besværet. Vi har prøvet det her før og har erfaringen til at løse opgaven på bedste vis. Når du lejer en DJ hos os, så kan du være sikker på et professionelt produkt til en ordentlig pris. Prisen på vores DJ til ungdomsfest er både fair samt nem at gennemskue. Forespørg på et tilbud med det samme, og vi sender dig et tilbud inden for 1 time, så I kan tage en beslutning med det samme.
I får en festlig DJ med sans for dansemusik fra nutid og datid blandet med de kendte hits, som ikke må glemmes. Løft jeres ungdomsfest til et nyt niveau og dans med dine venner og veninder til den lyse morgen. Vores ungdoms-DJ’s er rutinerede og erfarne inden for at spille ny og moderne musik blandet med de gode gamle hits, som vi kender.

lej dj til bryllup

SE HVORDAN VI GØR VED DJ-UDLEJNING HER

lej dj med udstyr til festen