HVEM ER VI?

DJ-Udlejning.dk er et landsdækkende mobildiskotek med DJ’s fordelt i hele Danmark.
Når du lejer en DJ igennem os modtager vi din forespørgsel og aftaler alting omkring arrangementet – vi matcher din fest med den rigtige DJ for at efterkomme alle dine ønsker og gøre festen til noget helt specielt. DJ’en, som skal spille til din fest, vil selvfølgelig kontakte dig en uges tid op til festen for lige at afstemme dine ønsker og få en snak om løst og fast.

Theis Hofdahl og Rasmus Nielsen er ejerne bag vores landsdækkende mobildiskotek og hele konceptet DJ-Udlejning.dk. 

lej en dj fra dj-udlejning
theis Hofdahl, partner

Vi har begge en baggrund inden for musik- og eventbranchen, hvor ideen til DJ-Udlejning.dk opstod. Idag er vi et af landets mest seriøse udbydere af DJ’s til ethvert arrangement.
Theis, som ses på billedet til venstre, har tidligere erfaring inden for IT og salg samt i Falck. Ved siden af stod den på et utal af arrangementer med DJ af enhver slags. Theis koordinerer vores forskellige projektor, står for den daglige kundeservice, drift og kontakt med kunderne og er ham, du vil få fat på først, når du kontakter os.

leje af dj kundeservice
leje af dj til fest
leje af dj til fest

DU HAR SET VORES PUNCHLINES PÅ HJEMMESIDEN

Som billederne ovenfor ganske fint beskriver, har vi taget hånd om mange af de ting, som man kan være i tvivl om, når man skal leje en DJ. 
Hvordan får man fat I os? Kan vores tidligere kunde anbefale os? Hvad koster transporten?

Igennem mange år har vi udviklet på vores forretning og den måde, som vi løser opgaverne på. Vi har skudt nogle af de allerstørste problemer inden for branchen til jorden ved altid at være kontaktbare, godt anbefalede og rimelige med vores priser.
Vi har DJ’s fordelt i hele Danmark og løser opgaver fra øst til vest – derfor betaler du heller aldrig transportomkostninger eller ekstra priser for opstilling af udstyret, så længe det er på brofaste øer. Med vores samlede koncept mener vi, at vi har den nemmeste og mest alsidige måde at drive en virksomhed, hvor kunden er i centrum fra start til slut. Ydermere imødekommer vi at være kundernes foretrukne valg af leverandør på musik og DJ til arrangementer. 

EN SUCCESFORRETNING MED GLADE KUNDER

Vi tilbyder idag et superstærkt team af både fastansatte samt mere end 50 DJ’s fordelt i hele landet – allesammen med passioneret drivkraft bag denne succesforretning, hvor pris og kvalitet går hånd i hånd. DJ-Udlejning.dk vil være danskernes foretrukne valg af DJ-leverandør og samler udelukkende på glade og tilfredse kunder og medarbejdere.

Vores netværk af DJ’s, der arbejder direkte for DJ-Udlejning.dk er utroligt stort og vi sætter en ære i at udvælge den helt rette DJ til dit arrangement. Vores DJ’s er nogen, som vi kender både personligt og professionelt, og vi vil hellere undlade at spille for dig end at sende en DJ afsted, som vi ikke mener kan løfte vores opgave.
Alle vores DJ’s er bedømt af vores kunder, som de tidligere har spillet for – derfor har vi hele tiden hånd i hanke med, hvordan vores DJ’s præsterer og at det lever op til vores professionelle virksomhed. 

 

Vi elsker vores kunder, vores arbejde og virke i denne branche. Vi håber, at vi får lov at hjælpe dig med musikken til din næste fest – det kan blive en stor succes.