fbpx

Vi leverer DJ’s til Reborn OCR

DJ-Udlejning til Reborn OCR i hele 2020!

Vi er leverandør på hele pakken af teknik og festmusik til Reborn OCR i 2020. Og vi glæder os! Vi leverer DJ’s til sport herfra og al udstyret fra vores udlejningsbutik Lejfesten, hvor du i hele landet kan leje festudstyr, højtalere osv. til rimelige priser. 

Reborn er en ny kunde i vores DJ Udlejning og udlejning af højtalere. Vi er derfor også ekstra glade for, at byde dem velkommen og vi ser frem til at langt og givtigt samarbejde begge veje. 

 Hvem er Reborn OCR?
Reborn er nok Danmarks hårdeste og mest skrækindjagende forhindringsløb eller OCR-løb. Reborn bestræber sig på at være de mest innovative og først med de nyeste og fedeste forhindringer, som du vil møde 20-30 forskellige af, når du vælger en 5km rute til deres løb. Du kan købe billetter og se hvilke dato’er, du kan deltage lige her på Sportstiming.dk. 

Hvad bidrager vi med for Reborn OCR?
Lejfesten.dk leverer højtalere, professionelle mikrofoner, mixer og alt i udstyr. I 2020 skal vi ligeledes levere special effekcts til nogle af deres vanvittige løb. 
DJ-Udlejning.dk leverer DJ’s! Det er primært DJ Jeppe og DJ Theis, der varetager denne kunde, da Reborn ønsker en fast DJgruppe på denne opgave.  

VELKOMMEN TIL REBORN OCR HOS OS!

Vi ser frem til at arbejde tæt sammen med jer med leje af DJ og højtalere. Det glæder os, at I har valgte at gøre brug af vores ydelser og ser frem til et langt og givtigt samarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv med os lige her... :-)