fbpx

Mobildiskotek og DJ på Fyn

Mobildiskotek på Fyn!
Vi kan hjælpe med et mobildiskotek i Odense og du får et tilbud inden for kun 1 time!

Det kan være svært at finde en dygtig DJ i Odense eller Mobildiskotek på Fyn. Heldigvis for dig, så er du kommet til det helt rette sted! Vi er nemlig eksperter i mobildisko her på den lille ø, Fyn, og hos os får du en aften med dans og musik.

Du kan leje et mobildiskotek på Fyn for ca. 4000kr. for en aften. Det hele afhænger selvfølgelig af, hvor mange gæster I bliver og hvor længe DJ’en skal spille for jer.

Vi har al den fede musik med og vi giver dig dansegaranti!
Jep! Al den gode musik fra 80’erne, 90’erne og frem til idag er en fast del af vores repetoire. Vi spiller det dog selvfølgelig kun, hvis du også vil høre det. Den rette løsning, er nemlig den, som du helst vil have!

Vores DJ’s i mobildiskoteket på Fyn er dygtige og rutinerede. Vi arbejder med voksne mennesker og har ingen helt unge DJ’s ude at spille. Mobildiskotek på Fyn er en professionel samarbejdspartner inden for festmusik og vi leverer mobildiskotek til bryllupfirmafest og julefrokost og selvfølgelig privatfester og fødselsdage

VI SPILLER MOBILDISKOTEK PÅ FYN FOR MASSER AF PROFESSIONELLE OG VIRKSOMHEDER!

 Vores referenceliste med mobildiskotek er lang – både hvad angår virksomheder og private. Vi leverer et professionelt produkt til en lav pris og vi medbringer både lyd, lys og DJ-udstyr, når du booker et mobildiskotek på Fyn igennem os. 

Vi er centralt placeret med mobildiskotek i Odense og har lager i Langeskov mellem Odense og Nyborg. Det giver os let adgang til at komme rundt på Fyn, hurtigt og nemt – også til Svendborg, hvor vi har rigtig mange faste kunder. 

Tag også et kig på nogle af vores mange video’er fra fester med mobildiskotek på Fyn. Det giver dig måske et godt billede af, hvad det er for en type fest, vi kan levere. Der er både mobildiskotek til Kerteminde Havnefest og til bryllupsfester på slotte og herregårde rundt omkring på Fyn. Vi spiller til lidt af hvert og fællesnævneren for os er, at vi er klar med festmusik i enhver anledning. 

Kontakt os omkring leje af et mobildiskotek her på Fyn. Vi er lynhurtige til at sende dig en endelig pris – du modtager den nemlig inden for kun 1 time og vi skræddersyer tilbuddet til dig og din fest. 
Tilbuddet på mobildiskotek på fyn vil indeholde alt, hvad der skal bruges. Lyd og højtalere, festlys og røgmaskine, D-udstyr og alt, hvad der eller hører sig til en fest med mobildiskotek. 
Vi glæder os til at høre om din fest her på Fyn og ser frem til at hjælpe dig med den rette løsning. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skriv med os lige her... :-)