fbpx

Lej en DJ til firmafesten

Vi siger ikke, at vi er de bedste – men det siger vores kunder…. 

Firmafest for Munck Gruppen i lørdags på Hotel Koldingfjord
   I lørdags lavede vi en lille opstilling på Hotel Koldingfjord med DJ Jeppe. Vi er glade for endnu en gang at kunne levere DJ, lyd og lys til en afdeling hos Munck – denne gang til en firmafest for deres hold i Trekantsområdet. 

Vi leverede en DJ med udstyr til netop dette lokale i Kolding, hvor vi har spillet før. Et par små blå uplights op ad væggen samt højtalere til 50-100 personer. Et kompakt opsæt, som sættes op på ca. 20 minutter og pilles ned igen på ca. 15. Det går stærkt og det vil vores kunder typisk gerne have til julefrokoster, når festen er overstået. 

Vores DJ skabte stemning og dans til kl. 02 og gæsterne blev ved til sidste strofe – sikken fest! Vi glæder os til næste år igen! 🙂

Lej en DJ til jeres firmafest eller julefrokost. Vi spiller i hele landet og du betaler ingen transportomkostninger.

Hvorfor vælger de store virksomheder at leje en DJ igennem DJ-Udlejning?
I en branche, hvor der findes et lille mobildiskotek eller en semiprofessionel DJ på ethvert hjørne, kan være svært gennemskuelig. Det er ikke altid, at man får som man forventer og hvordan klarer man  nu lige afregningen er en DJ, der ikke er registreret som kunstner eller virksomhed? 

Langt de fleste store virksomheder, som lejer DJ’s igennem os, vælger os fordi at vi tilbyder dem en samlet løsning, hvor de ikke skal spekulere på om bookingen nu er i orden. 
Lej en DJ til firmafest eller julefrokost igennem os, og vi har styr på: 
– Afregning direkte på faktura eller EAN-nr
– Vi har alle vores forsikringer i orden
– Du betaler kun for det produkt, som du bestiller og ingen tillæg
– Ej heller betaler du transportomkostninger, uanset hvor din fest afholdes, når du lejer en DJ igennem os
– Du lejer en professionel DJ, der er både voksen og dygtig til musikken

Listen kunne vi lave meget længere. Faktum er, at vi er glade for vores erhvervskunder og vi byder altid nye hjerteligt velkommen. Vi oplever heldigvis, at har de først lejet en DJ hos os én gang, så lejer de DJ igen næste gang. Det er vores succeskriterie 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.