fbpx

DJ til Bryllup

Vi er stolte over igen at være med på bryllupsmessen! 

Så er det atter bryllupstid og bookingerne på bryllupsdj’s tikker allerede ind for året 2020. Og vi glæder os! Vi leverer DJ til bryllup i hele Danmark! Og hvis du ikke vil have en DJ, så klarer vi simple udlejninger med højtalere, festlys og projektorer fra vores udlejningsbutik Lejfesten, til billige priser på udlejning. 

Hvem er Bryllup.dk?
Bryllup.dk er Danmarks største bryllupsmessearrangør med erfarind inden for leverandører til bryllupsfesten. Herunder også musik til bryllup, catering og mad til bryllup samt alt, hvad der ellers hører til. Bryllup.dk har igennem mange år været danskernes foretrukne medie inden for bryllupsverdenen og leverer gang på gang et godt produkt. Besøg bryllup.dk’s messer i hele Danmark, når der i januar og februar afholdes messer tæt på dig. 

Hvad bidrager vi med på bryllupsmessen?
Lejfesten.dk, som er vores udlejningsfirma, bidrager med udlejning af højtalere til fest, som er vores primære produkt. Derudover udlejes der også projektorer og lærredfestlys og alt muligt andet fedt udstyr til fest. 

DJ-Udlejning.dk står klar med dygtige DJ’s og musik til fest, der formår at skabe fest, stemning og folk på dansegulvet. Vi er landets måske bedste leverandør af DJ til bryllup og fest og bryster os af vores mange glade og tilbagevendende kunder. 

Vi glæder os til en god messe i OCC!. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *