fbpx

DJ til Bryllup

Vores kunder hos DJ-Udlejning.dk oplever alle, at få et pænt opsæt med både højtalere, lysshow og eventuelt røgmaskine. DJ’en medbringer selvfølgelig alt, hvad han skal bruge af DJ-udstyr og kabler.
Vi oplever at folk altid spørger os: “Skal vi have et bord klar? Hvilken type strøm skal du bruge?”. Det korte svar er altid, at det står vi selv for. Hvis der er noget, vi er i tvivl om, så skal vi nok spørge eller forberede jer – men det er der ikke.

Et typisk opsæt af mobildiskotek til bryllup består af følgende udstyr: 
– 2 styk fullrange tophøjtalere med masser af power
– 1-2 styk store subwoofers med masser af bas
– 3-4 lyseffekter i LED med farver, blink og andet sjov
– røgmaskine, hvis dette ønskes
– DJ-udstyr og alt i kabler og stativer

Med DJ til bryllup holder I festen igang. Når den store dag kommer er jeres gæster også klar til at holde fest. Som regel er gæsterne til en bryllupsfest mere oplagte end normalt og allerde hjemmefra oplagte til den helt store festdag i kærlighedens tegn. Derfor er det vigtigt med en DJ til bryllup, der virkelig formår at få folk på gulvet og skabe rammerne om en god fest. Lad os hjælpe med opgaven og få den aften, som I sammen drømmer om.

Vores opsætninger af mobildiskotek til bryllupper er simple, smarte og ser godt ud. Vores anlæg er yderst velspillende og lysshowet kan altid tilpasses jeres behov. Det behøver hverken være vildt eller kedeligt – vi kan lave det i den stil, som I ønsker.

Vores opsætninger er nøje afstemt med vores kunder på forhånd. Vi skal ikke risikere at opsætte noget, som I ikke ønsker. Derfor ringer vores DJ også forinden brylluppet for at afstemme det hele. Alt praktisk som bl.a. ankomst, tidspunkter og toastmaster cleares af på forhånd, så også vi ved, hvordan aftenen skal forløbe. Vi tager os af alt det praktiske. Det er meget typisk med en DJ allerede under spisningen til et bryllup, hvilket vi selvfølgelig også leverer.

Lej en DJ til bryllup hos os – vores DJ’s er både dygtige, rutinerede og til absolutte fair priser. Vi leverer den professionelle løsning til jeres aften. 
Få et tilbud allerede idag!

Hvis du alternativt til en DJ hellere vil nøjes med den gode lyd og noget festlys, så kan du også leje det igennem os. Vores udlejningsfirma, Lejfesten.dk har alt, hvad hjertet begærer inden for lydlys og effekter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *